THE DAILY BULLETIN

CANYON HIGH SCHOOL

MONDAY, APRIL 16, 2012

GENERAL

JOSTENS WILL BE HERE TODAY DURING BOTH BRUNCHES ON THE OUTDOOR STAGE. If you didn't get to pick up your graduation announcements last Friday-- you may do so today.

NO STUDENT SUMMONS DURING STAR TESTING: Students please note there are NO student summons delivered during STAR TESTING next week. Please DO NOT call your parents and ask them to excuse you early for any reason. The Attendance Office WILL NOT deliver student summons during STAR TESTING to remove you from class.

STUDENTS, YOU MAY BE ELIGIBLE TO WIN A NEW CAR! The drawing will be held on the evening of April 23 at COC. You must be present to win and you must have a parent with you unless you are 18. On Monday, April 16, 2nd period teachers will pass out registration forms to students who have maintained the required GPA, attendance, and behavior. You and your parent or guardian must fill out the form and bring it with you to COC on the 23rd. Only one registration form will be given to each eligible student. Good luck!

THE RAFFLE AND BOOK DRIVE TO SUPPORT THE LIBRARY IS BEING EXTENDED. If you bring in a book in good condition you will receive a raffle ticket. If you would like to purchase a ticket, they are available for 50 cents. The raffle will be held May 4th.

INCOMING JUNIORS, SENIORS AND GRADUATING SENIORS!

College of the Canyons is now accepting applications for the summer term!! They are offering over 400 more sections than previous summer terms, so this is a great opportunity for incoming juniors, seniors and of course all graduating seniors. The class schedule is now available on their website www.canyons.edu

**Please note that graduating seniors should plan carefully if they intend to take summer courses and apply to the FYE program. They need to make sure they can attend a FYE Orientation Day (one day, all day) during the week of July 16th - 19th and should avoid taking English and math courses during the summer term.

* Three sessions to choose from: 5-week, 6-week and 8-week sessions.

Session 1: June 4th - July 5th (5 week)

Session 2: June 11th - August 2nd (8 week session)
Session 3: June 18th - July 26th (6 week session)

- * New Student Registration begins May 3rd (graduating seniors)
- * 11th and 12th grade registration begins May 10th

To register for either, go to www.gotomyncf.com where you will get a bar-coded ticket. Also watch the video about the fair so that you can decide what you want to do or see. There will be college reps, workshops, one-on-one college counseling, and more. There are flyers for both in the counseling office.

SENIORS

SENIORS: Auditions for graduation speeches will be held on Tuesday, May 1. Sign up with Ms. Leidblad in the Assistant Principal's office to reserve your preferred time slot. She will also provide you a copy of the speech expectations and requirements. Sign up early to get the time you want!

SPANISH HONOR SOCIETY: Seniors if you were a member of Spanish Honor Society last year and not this year and would like to graduate with a cord, come talk to Sra. S or Sra., bring \$10 by April 20.

SENIORS: Have you been accepted to UCLA? There is a scholarship offered to Santa Clarita seniors that are going to UCLA in the fall. There are applications in the office. The deadline is April 21st.

SENIORS: There is a \$1000 dollar scholarship for a senior of Filipino descent that whose parents reside or are employed in the Santa Clarita Valley. If you have at least a 3.5 GPA, please stop by the counseling office and pick up an application.

SENIORS: Have you checked out the scholarships listed by due date on the Canyon High Homepage? There are scholarships due in May for athletes, students who are going into engineering, the culinary arts, and more. If you need help, stop by the counseling office.



CANYON HIGH SCHOOL STAR TESTING SCHEDULE

NOTE: Teachers and students will report to their Period 3 locations at 8am each day for testing.

Period 1 7:20-7:55

| April 17 (Tuesday): | Testing/Minimum Day | W Block Schedule |
|---------------------|---------------------|---|
| | | / = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |

| (All 9 th ,10 th , 11 th grade students) | Language Arts Test 8:00-10:30 | | |
|---|-------------------------------|-------------|---------|
| | Brunch | 10:30-10:55 | 25 min. |
| | Passing | 10:55-11:01 | 6 min. |
| | Period 4 | 11:01-11:40 | 39 min. |
| | Passing | 11:40-11:46 | 6 min. |
| | Period 5 | 11:46-12:25 | 39 min |

April 18 (Wednesday) <u>Testing/Minimum Day Block Schedule</u> Period 1 7:20-7:55

| 1 ci iou 1 | 7.20 7.33 | |
|-------------------------|-------------|---------|
| Mathematics Test | 8:00-10:30 | |
| Brunch | 10:30-10:55 | 25 min. |
| Passing | 10:55-11:01 | 6 min. |
| Period 3 | 11:01-11:40 | 39 min. |
| Passing | 11:40-11:46 | 6 min. |
| Period 6 | 11:46-12:25 | 39 min. |

April 19 (Thursday) Testing/Minimum Day Block Schedule Period 1 7:20-7:55

| Science Test | 8:00-10:30 | |
|---------------------|-------------|---------|
| Brunch | 10:30-10:55 | 25 min. |
| Passing | 10:55-11:01 | 6 min. |
| Period 2 | 11:01-11:40 | 39 min. |
| Passing | 11:40-11:46 | 6 min. |
| Period 7 | 11:46-12:25 | 39 min. |

April 20 (Friday) <u>No Testing</u>

Regular School Day

April 23 (Monday) <u>Testing/Reverse Minimum Day</u>

| | Period 1 | 7:20-7:55 | 35 min. |
|--|----------------|-------------|------------|
| (All 10 & 11 th grade students) Socia | l Science Test | 8:00-1 | 0:00 |
| | Brunch | 10:00-10:25 | 25 min. |
| | Passing | 10:25-10:31 | 6 min. |
| | Period 2 | 10:31-11:04 | 33 min. |
| | Passing | 11:04-11:10 | 6 min. |
| | Period 3 | 11:10-11:43 | 33 min. |
| | Passing | 11:43-11:49 | 6 min. |
| | Period 4 | 11:49-12:22 | 33 min. |
| | Passing | 12:22-12:28 | 6 min. |
| | Period 5 | 12:28-1:01 | 33 min. |
| | Lunch | 1:01-1:42 | 41 min. |
| | Passing | 1:42-1:48 | 6 min. |
| | Period 6 | 1:48-2:21 | 33 min. |
| | Passing | 2:21-2:27 | 6 min. |
| | Period 7 | 2:27-3:00 | 33 min. |
| | | | |
| April 24 (Tuesday) | Testing/Re | verse Minim | ium Day |
| | Period 1 | 7:20-7:55 | 35 min. |
| (All 10 th grade students) | NCLB Science | ce Test | 8:00-10:00 |
| · | Brunch | 10:00-10:25 | 25 min. |
| | Passing | 10:25-10:31 | 6 min. |
| | Period 2 | 10:31-11:04 | 33 min. |
| | Passino | 11.04-11.10 | 6 min |

| (All 10 th grade students) | NCLB Scie | nco Tost | 8:00-10:00 |
|---------------------------------------|-----------|-------------|------------|
| (All 10 grade students) | Brunch | 10:00-10:25 | 25 min. |
| | Passing | 10:25-10:31 | 6 min. |
| | Period 2 | 10:31-11:04 | 33 min. |
| | Passing | 11:04-11:10 | 6 min. |
| | Period 3 | 11:10-11:43 | 33 min. |
| | Passing | 11:43-11:49 | 6 min. |
| | Period 4 | 11:49-12:22 | 33 min. |
| | Passing | 12:22-12:28 | 6 min. |
| | Period 5 | 12:28-1:01 | 33 min. |
| | Lunch | 1:01-1:42 | 41 min. |
| | Passing | 1:42-1:48 | 6 min. |
| | Period 6 | 1:48-2:21 | 33 min. |
| | Passing | 2:21-2:27 | 6 min. |
| | Period 7 | 2:27-3:00 | 33 min. |

April 25 (Wednesday) <u>No Testing</u> Late Start Wednesday

April 26 (Thursday) <u>Make-up Day</u>

April 27 (Friday) <u>Make-up Day</u>